Valmentajahaku kaudelle 2024-2025

9.5.2024

Rovaniemen NMKY ry hakee vastuuvalmentajia ja apuvalmentajia kaudelle 2024-2025 (elokuu-kesäkuu)!RoNMKY:ssa pääset kehittymään valmentajana ja saat työhösi valmennuspäällikön tuen. Uudet valmentajat perehdytetään kauden alussa RoNMKYn toimintaan. RoNMKYn valmentajat saavat käydä valmennustyön ohessa seuran tai Koripalloliiton valmennuskursseilla maksutta. Toivomme lajitaustaa koripallosta, mutta etenkään pienten pelaajien valmentamisessa se ei ole edellytys.  

Vastuuvalmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on aiempaa valmennus- tai ohjaustaustaa / pedagogista osaamista tai vahvaa lajiosaamista esimerkiksi oman urheilu-uran kautta. Vastuuvalmentajaksi voi hakea 2007 tai aiemmin syntynyt. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta osallistua seuran toimintaan. Valmentajille maksetaan valmennuspalkkio, joka muodostuu valmennuskokemuksesta ja koulutustaustasta. Vastuuvalmentaja vastaa joukkueen kausisuunnitelmasta ja siitä että harjoituksissa on aina valmentaja paikalla.

Apuvalmentajaksi voi hakea kuka tahansa valmennuksesta kiinnostunut 2010 tai aiemmin syntynyt. Apuvalmentaja pääsee tutustumaan valmentamiseen ja on täysipainoinen joukkueen valmennustiimin jäsen, ilman vastuuta joukkueen toiminnasta. Apuvalmentajille maksetaan kertaperusteinen valmennuspalkkio.

Fysiikkavalmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on kokemusta tai koulutustaustaa esim. liikunnanohjaajan, fysioterapeutin tai liikuntaneuvojan opinnoista. Opintosi voivat olla vielä kesken. Fysiikkavalmentaja toimii eri ryhmien kanssa erillisinä harjoituskertoina ja myös tiettyjen joukkueiden kanssa säännöllisesti. Kerro omista ideoista "kerro lisää itsestäsi" -osiossa. Fysiikkavalmentajalle maksetaan sopimuksen mukaisesti valmennuspalkkio.

Täyttämällä tämän kyselyn hyväksyt, että lomakkeen tietoja käytetään valmentajarekryssä ja yhteydenotossa valmennusasioihin liittyen. Lomakkeen tiedot poistetaan valmentajarekryn päätyttyä.

Täytä hakemus 15.6. mennessä! 
 
Lisätiedot:
Tanja Sipola, puheenjohtaja, tanja.sipola@ronmky.fi
Aapo Pitkänen, valmennuspäällikkö, aapo.pitkanen@ronmky.fi