Aloita koripallon pelaaminen

Lajina koripallo on yleensä ottaen edullinen johtuen tarvittavien varusteiden vähäisestä määrästä, sekä saliolosuhteiden edullisuudesta. Suurimmat kustannukset koostuvat etenkin vanhemmilla junioreilla pelimatkatoiminnasta ja valmennuksen ja ohjauksen kuluista.

Haluaisitko aloittaa koriksen?

Syksyisin seurassamme starttaa pikkususien koripallokoulut ja  ikäkausijoukkueiden kausi. Pääsääntöisesti harjoittelukausi on elokuusta toukokuuhun, kesällä myös harjoitellaan kesäharjoittelujaksolla. Uudet harrastajat voivat tutustua harrastukseen kahden viikon ajan ilman maksua tai sitoutumista. 

Jos koripallokiinnostus iskee kesken kauden, olet tervetullut tutustumaan joukkueiden toimintaan. Ota yhteyttä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan ja tule tutustumaan! Yhteystiedot löydät Joukkueet-sivulta. Kahden viikon ilmainen tutustumisjakso on voimassa kauden ajan. Tule rohkeasti kokeilemaan! 

Pikkusudet-koripallokoulut ovat 2015-2019 syntyneiden ryhmiä. Koriskouluissa kehitetään monipuolisesti liikunnallisia taitoja ja opetellaan toimimaan joukkueessa sekä opetellaan koripallon perustaitoja. Jokainen koriskoululainen saa oman pallon sekä Pikkususi-tuotteen.

Vanhemmat pelaajat (2014 ja sitä ennen synt.) harjoittelevat ja pelaavat ikäkausijoukkueissa, joissa harjotuksia on 2-5 krt/viikko ikätasosta riippuen. Kaikissa ikäkausissa on vasta koripallon aloittaneita pelaajia, joten uusien pelaajien on helppo tulla mukaan.

Ilmoittamalla yhteystietosi, saat tietoa syksyn harrastusryhmien aikatauluista heti kun salivuorot selviävät. 

Tervetuloa mukaan!

Kauden aikana aloittaminen

Kun haluat aloittaa koripallon pelaamisen kauden aikana, ota yhteyttä oman ikäluokkasi joukkueen joukkueenjohtajaan. Joukkueenjohtajien yhteystiedot löydät joukkueiden-sivulta

Kaikissa ikäluokissa on ilmainen tutustumisjakso ja kaikkiin joukkueisiin otetaan uusia pelaajia.

  • Katso harjoitusajat oman ikäluokan joukkueesi sivulta, ilmoittaudu joukkueen joukkueenjohtajalle ja tule treeneihin!
  • Varusteina tarvitset vain sisäpelikengät/koriskengät, shortsit, t-paidan, juomapullon ja oman pallon.

Lisätietoa toiminnastamme löydät näiltä sivuilta.